Evri Blogger Widget

we are an infinite loop

Pacat ca ma grabesc. [Too bad I'm in a hurry.] A blog about computational design, generative art, geometry, math, architecture and the means employed to materialize these forms of expression. It's an ongoing chronicle of my personal research in this field and an information pool for curious minds. Without fancy words, it's a haha place for me. Not topic oriented, more or less it is flow oriented.

May 26, 2007

Tema 6 la studiu' formei

Esti in pana de idei?
Ai probleme existentiale legate de viata ta de pana acum?
Iei note mici si nu esti apreciat de profesori, desi esti un mic geniu?
Te simti nedreptatit?

Noi te ajutam! Am facut un programel special pentru a te ajuta pe tine. Tema 6 la studiul formei nu va mai fi o problema! In cateva minute vei avea o compozitie multumitoare si te poti apuca de treaba! Click AICI!

May 11, 2007

Corbusier si unitatile zburatoare

Galeria 115, in a sa expozitie de arta digitala "ArtPartTwo", contine si urmatoarea lucrare, care place la noi:

Ce ne chinuim cu Zaha Hadid, Jean Nouvel, sau Foster? Unite d'habitation explodat in aer. Sau Corbusier drogat. Asta'i viitorul in arhitectura.

May 10, 2007

Blogu rupe

Cica echipa de olimpiadele comunicarii din care fac parte are blog!
Las ca nu ma face blogu' pa mine. Blogu, ca mijloc de comunicare, te poate schimba pe tine ca individ: ajungi intr-un punct in care nu mai scrii tu in blog, blogul scrie in tine*.
Nu stiu din ce categorie face parte postu' asta. Votati voi pe 19 mai**.

*evident, ca orice afirmatie indrazneata, are multe puncte slabe si complet neverificate, foarte usor atacabile. Ea (afirmatia) se refera in principal la bloggari amatori, d'astia ca mine. Era sa cad (sau am cazut!) in tentatia de a scrie pe blog doar de dragul graficelor din google analytics.

**dap, reclama mascata, sau manipulare.

Cine e porcaria asta?

Free Web Counter